Scootmobiel en Rollator

RB2Wielers is uw dealer van Kymco Healthcare producten in de omgeving van o.a. Diepenveen, Deventer, Olst, Bathmen en Gorssel. Vanaf nu kunt u voor uw scootmobiel en rollator vragen ook bij ons terecht.

Kymco biedt kwalitatief goede, comfortabele en sportief uitziende scootmobielen. In de regio zijn wij de enige officiele Kymco Healthcare dealer. Voor deze producten is RB2Wielers het punt voor aanschaf, onderhoud en service.

Momenteel hebben wij 3 scootmobielen in ons assortiment.


Mini LS Comfort Plus
Modern design- supercomfort- krachtig en geruisloos. De Kymco MINI LS Comfort is ontworpen om U de hoogst mogelijke flexibiliteit en comfort te bieden. De nieuwe stoel zit als een ware zetel en geeft veel ondersteuning tijdens alle ritten. De Mini LS Comfort beschikt over twee voor-schokbrekers en twee achter-schokbrekers om zo uw ritten zo soepel mogelijk te laten verlopen. Uiteraard helpen de luchtbanden ook tegen het voelen van elk hobbeltje en steentje.

U kunt de Mini LS opklappen en zo meenemen in de auto naar uw bestemming. Op die manier geeft deze scootmobiel niet alleen veel vrijheid in en om uw woning, maar ook wat verder van huis.


Midi XLS
De Kymco Midi XLS is een zeer complete scootmobiel. De lange wielbasis en luchtbanden zorgen voor een comfortabele rit, in combinatie met de onafhankelijke vering bij ieder wiel. Daarnaast zorgt de lange wielbasis voor zeer veel beenruimte waardoor deze scootmobiel ook geschikt is voor lange mensen. Standaard is deze scootmobiel voorzien van veel opties zoals een stoel met hoofdsteun en gordel, 2 achteruitkijkspiegels, LED verlichting rondom, mand onder het stuur en een uitbreidingsbeugel onder de stoel voor bijvoorbeeld een mand achterop.


Super 8
De Kymco Super 8 is een compacte en wendbare scootmobiel. Door zijn vier wielen en onafhankelijke vering is een stabiele rit gegarandeerd. De Super 8 heeft een maximum snelheid van 12,8 km/u en is ideaal voor de korte ritjes in de buurt. Standaard voorzien van duidelijke verlichting rondom, mand voorop, achteruitkijkspiegels en een uitbreidingsbeugel onder de stoel (voor bijvoorbeeld een mand of koffer achterop).


Rollator
Aanvullend hebben wij tevens een rollator in ons assortiment opgenomen.
Deze rollator is een degelijke, mooi uitziende loopwagen voor zowel buitens- als binnenshuis. De Rollator is gemaakt van duurzaam staal en beschikt over een breed zitvlak voor een comfortabele rustpositie. De handgrepen zijn ergonomische gevormd en van zacht, kwalitatief goed materiaal gemaakt voor comfortabel gebruik.

Dankzij de parkeerremmen kan de rollator veilig worden geblokkeerd voordat u gaat zitten. Wanneer ingeklapt kan de Rollator gemakkelijk worden vervoerd. Door het slimme vouwsysteem is de rollator zeer gemakkelijk en snel op te vouwen. De rollator wordt geleverd inclusief mandje en dienblad.

Graag leggen wij u bij ons in de winkel eens alles rustig uit en kunt u alles in het echt bewonderen.